Valerio de Gama

Client
Muzikant

Focus
Interactief
Creative Director
Front-end Development
Back-end Development
WordPress

Credits
Playback Video: Jan peter

URL
www.valeriodegama.nl

 

‘Without music, life would be a mistake’

Valerio de Gama is een jonge ambitieuze trompettist, arrangeur en componist. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn eigen stijl en sound, gekenmerkt door energie en lyriek . Hij is een krachtige speler die zeer sterk is in ritmisch spel en timing. 

Valerio is doelgericht en weet wat hij wil. Hij is een gepassioneerde en ambitieuze muzikant die buiten de gebaande paden durft te treden.
Kwaliteit en transparantie zijn erg belangrijk voor Valerio. De weerspiegeling hiervan op zijn website, was dan ook een must. Door professionele foto’s, transparantie door middel van duidelijke tekst en een unieke thema, is dit gelukt.

De interactie met bezoekers gebeurd via de foto’s, video’s (met muziek teaser) en tekst. Bezoekers hebben via de website makkelijk toegang tot het boeken van een dienst.
Om bezoekers verder op de hoogte te houden van nieuws en weetjes, heeft de website ook een blog. 

Wij zijn blij met het unieke design dat Valerio heeft gekozen. Het geeft een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die er zijn en dat niets onmogelijk is. 

 

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Icepoint. Het bedrijf heeft een zeer goede service en tijdens het proces van het vormgeven van mijn website zijn dan ook al mijn verzoeken meegenomen en werd er vaak zelfs nog iets extra’s gedaan. De webdesign skills zijn van zeer hoge kwaliteit en dit is zeer duidelijk terug te zien in de vormgeving van mijn website. Daarnaast is de communicatie van Icepoint zeer helder en snel, wat het samenwerken nog eens heeft vergemakkelijkt. Het resultaat is een super mooie website waar ik zeer blij mee ben en ik zal in de toekomst dan ook zeker nogmaals van hun diensten gebruik maken.

Valerio de Gama