Talentcrib – By Sharon Doorson

Client
Sharon Dooroon

Focus
Interactief
Creative Director
Front-end Development
Back-end Development
WordPress

Credit(s)
Logo: Jan peter

URL
www.talentcrib.nl

 

De stem met een missie

 

Sharon Doorson oftewel Miss Cherry, begon haar zangcarrière in 2004 bij Popstars. Met het meedoen aan onder andere The Voice of Holland & de Beste Zangeres van Nederland, heeft Sharon meerdere hoogtepunten behaald.
Met haar talent en opgedane kennis probeert zij nu een nieuwe generatie zangtalenten op weg te helpen.

Sharon heeft ons benaderd met het idee van een zangschool, TalentCrib.
Zij wilde een simpele, informatieve ‘Glossy & Glamour’ website.
Door een pakkende foto op de homepage, een combinatie van mooie lichte en abstracte kleuren en een duidelijke indeling, werd de digitale TalentCrib een feit.
De vormgeving en design van de website staat ook voor Sharon Doorson als persoon, namelijk: toegankelijk, uitgesproken duidelijk en Glossy & Glamour.
De belangrijkste missie van Sharon vanuit Talentcrib; een kans geven aan nog te ontdekken zangtalenten. Met de juiste begeleiding en eigen kennis uit de praktijk.

De stem van Sharon helpt niet alleen nieuwe talenten, maar brengt ook het geschreven idee naar de gezongen uitvoering. A Crib for Talents.

Ik ben heel erg blij met mn nieuwe website, die ontworpen en gemaakt is door Icepoint. Ze luisteren goed naar je wensen en weten dit op een professionele manier in je website te verwerken. Als er iets aangepast moet worden, wordt dit vrijwel direct gedaan.

– Sharon Doorson