Masaj

‘If you listen to your body,

You won’t have to hear it scream

– Esra Önsöz

Client
Esra Önsöz

Focus
Informatief
Creative Director
Front-end Development
Back-end Development
WordPress

Credits
Logo:

URL
www.masaj.nl

 

Het unieke aan Masaj

 

Esra Önsöz is een ijverige duizendpoot met vele talenten. Al ruim 15 jaar een danser, yoga docent en inmiddels massage specialist. She does it all!

Als danser heeft zij meerdere massages ontvangen en weet uit eigen ervaring wat mistte. Zij creerde daarom een speciale ‘Masaj’  techniek.
Het voorzichtig voelen en ‘luisteren’ naar het lichaam wordt omgezet in een unieke massage met de juiste persoonlijke behoeftes.

Om het ‘Masaj’ effect duidelijk en enigszins voelbaar over te brengen, was tekstaanduiding in een mooi jasje van belang op de website.
Masaj.nl staat voor simpliciteit, rust en transparantie. Dit staat ook voor Esra als persoon. Haar eerste uitspraak na het zien van de website was; “Dit is precies wat ik in gedachte had.”

Het bijzondere aan Masaj is mooi vormgegeven en biedt de bezoeker al een eerste ervaring. Het overbrengen van positieve energie en rust begint al na de eerste klik..

Ik heb mijn website laten designen door Cecil van Icepoint en ik vond de samenwerking super fijn. Duidelijke communicatie en support met de look en feel van de website. Werkt professioneel en snel. No nonsense, ik zou zeker weer met icepoint samenwerken.

– Esra Önsöz